Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3ο Brevet Καστοριάς: "Γύρος του Γράμμου"

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” σε συνεργασία με τον Δ. Νεστορίου, διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 την ποδηλατική δραστηριότητα 3o Brevet Καστοριάς 2019, σε μία απαιτητική διαδρομή 200 χλμ και 3100 υψομετρικά με την επωνυμία “Γύρος του Γράμμου”, την οποία αφιερώνουμε στα 100 Χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 1919 - 2019.

 

Η περιοχή μας θα φιλοξενήσει μια ιδιαίτερη ποδηλατική δραστηριότητα για 3η φορά, γνωστή ως Brevet. Τα Brevet είναι ποδηλατικές δραστηριότητες μεγάλων αποστάσεων, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα χωρίς εξωτερική βοήθεια με ενδιάμεσα σημεία ελέγχου (Controls) και συνολικό χρονικό περιορισμό. Συγκεκριμένα στα Brevet 200 χλμ ο χρονικός περιορισμός είναι 13,5 ώρες.

 

Η ποδηλατική αυτή εκδήλωση φέρει την επωνυμία “Γύρος του Γράμμου” γιατί διασχίζει τον ορεινό όγκο του Γράμμου και θέλει να αναδείξει τα μοναδικά τοπία και τους ιστορικούς οικισμούς του, όπως το Νεστόριο που αποτελεί την πύλη εισόδου σε αυτήν την μαγική περιοχή του νομού μας.

 

Μέσα από την ποδηλατική αυτή εκδήλωση προβάλλεται η εικόνα του νομού Καστοριάς ως περιοχή φιλική προς το ποδήλατο και η φυσική ομορφιά του νομού μας.

 

• Παροχές συμμετεχόντων

Με την εγγραφή στην εκκίνηση του Brevet ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει ως αναμνηστικό δώρο ένα ποδηλατικό τεχνικό καπελάκι Bioracer με τα λογότυπα της εκδήλωσης και των συνδιοργανωτών.

 

Στα σημεία των Controls θα υπάρχει υδροδοσία, αναψυκτικά τύπου Cola, ενεργειακά τζελάκια Maurten, ενεργειακές μπάρες και μπανάνες.

 

Στον τερματισμό του Brevet θα περιμένει τους συμμετέχοντες γεύμα μακαρονιών και κρεατικών με τη συνοδεία “ποδηλατικής” μπίρας Amstel Radler Lemon και Amstel Free Lemon.

 

• Εθελοντές

Οι εθελοντές της εκδήλωσης θα φορούν μπλουζάκι με τα λογότυπα της εκδήλωσης, των συνδιοργανωτών, την απεικόνιση της διαδρομής και το λογότυπο των 100 Χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 1919 – 2019.

“Η Ρωμανία κι αν ‘πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο”

 

Το μήνυμα αυτό θα μεταφέρουν οι εθελοντές μας γραμμένο στο μπλουζάκι τους.

 

• Χορηγοί εκδήλωσης

Μεγάλοι χορηγοί:

✓ Ελαστικά “Λιαχόπουλος”

✓ Αρτοποιεία “Υφαντίδης”

✓ Functional Movement – Νίκος Παγούνης

 

Χορηγοί:

✓ Motomarket MOTO Αμανατίδης

✓ Ζ. Κολυμπιώτης & ΣΙΑ ΟΕ - Υγρά Καύσιμα

✓ Konstandinidis Bikes

✓ D’ORO Café Bar

✓ Κρεατομουρμούρα - Ψητοπωλείο

✓ KDSarris Κλέαρχος & Δημήτριος Σαρρής – Εμπορία & Επεξεργασία Ξύλου

✓ Γουγούσης – Κρέατα

✓ ΤΟΛΟΣ ΑΕ – Φρούτα, Λαχανικά, Όσπρια

✓ Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα

✓ De Facto Coffee Delivery

✓ FIX IT BICYCLE CLINIC

✓ Σιάντσης – Ασφάλειες

✓ ΤΣΟΛΑΚΗΣ – Κοσμήματα

✓ ΖΑΖΑ – COFFEE & SPIRITS

✓ Alexandros Hostel – Ξενώνας-Εστιατόριο

✓ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ – Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος

✓ ΝΙΚΟΣ & ΡΕΓΓΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

✓ Cyclon Bikes – Επισκευές & Πωλήσεις Ποδηλάτων

✓ Hotel Byzantium

✓ Hotel Kastoria

✓ Βλάχος Λάζαρος – Συνεργείο Αυτ/των

✓ Bgraphics – Γραφικές Τέχνες, Εκτυπώσεις

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.