Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωπηλασία: Ο Πύργος... τσαντίρι της Καστοριάς και ο Πύργος-κόσμημα των Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Αθλητικά

Εάν αναρωτιέστε καμία φορά γιατί ο τόπος μας δεν πάει μπροστά, να ακόμη ένα παράδειγμα που η Καστοριά παραμένει ουραγός των εξελίξεων.

Ο Δήμος Καστοριάς σωστά αποφάσισε το γκρέμισμα του αντιαισθητικού πύργου τερματισμού του κωπηλατικού στίβου στη νότια παραλία. Το μεγάλο όμως λάθος του ήταν ότι δεν προέβλεψε τη διάδοχη κατάσταση, αφού χωρίς πύργο τερματισμού δε μπορεί να διεξαχθεί κανένα ελληνικό ή ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Ο antennes.gr βρέθηκε σήμερα στον χώρο που διεξάγονται οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας και μιλώντας με παράγοντες του ΝΟΚ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για το κατάντημα όπως μας είπαν να έχει η πόλη μας για πύργο τερματισμού, ένα αυτοσχέδιο τσαντίρι!

 

 

Ο antennes.gr σας παρουσιάζει παράλληλα, αφήνοντας τις συγκρίσεις σε εσάς, τον χώρο των κερκίδων και του πύργου τερματισμού στον κωπηλατικό στίβο Ιωαννίνων που στοίχισε περίπου 300.000 ευρώ.

 

 

 

Η επόμενη Δημοτική Αρχή ας πάρει σοβαρά το θέμα αυτό, αφού η κωπηλασία από ένα και μόνο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπορεί να φέρει στην Καστοριά πάνω από 1.000 παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται...

 

© antennes.gr  
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 12:21
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.