Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Αποστολίδης: «Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ΑΜΕΑ στην Καστοριά»

Κατηγορία Καστοριά

Διαβάστε και ακούστε τις θέσεις του Γιώργου Αποστολίδη (υποψηφίος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Γρηγοριάδη, "Αλλαγή τώρα με στρατηγική"). 

 

"Είμαι ο Αποστολίδης Γιώργος, του Ευθυμίου και της Μαριάνθης Αποστολίδη, κάτοικος Καστοριάς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Δημιουργός της όλης αυτής κίνησης ευαισθησίας, για όλες τις ευάλωτες ομάδες του τόπου μας.

 

Πρόγραμμα, όλοι μαζί, να δώσουμε πνοή ελπίδας στον συνάνθρωπο μας.

 

Σχολή μάθησης εξειδικευμένων φροντιστών όλων των ευπαθών ομάδων.
Πρόγραμμα σεμιναρίου μεγάλης διάρκειας «φροντιστών» ηλικιωμένων, ΑΜΕΑ κ.λ.π..

 

Όλα γίνονται για τον άρρωστο σε όλες τις μορφές αρρώστιας. Μορφές αρρώστιας, οι οποίες χρειάζονται άτομα, για να υποστηρίζουν τους ασθενείς και να τους προσέχουν σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

 

Το σεμινάριο αυτό παρέχει στους φροντιστές, πιστοποιητικό παρακολούθησης και εργασίας. Δεν θα υπάρχει παράλογο όριο ηλικίας.

 

Η υποχρέωση του κράτους - πρόνοιας θα είναι, στην ασφάλιστική κάλυψη του μαθητευόμενου φροντιστή, στην στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό (φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές, ακόμα και γιατρούς ειδικότητας), που χρειάζονται για να λειτουργήσει η σχολή αυτή.

 

Όλη η διάρκεια της φοίτησης θα είναι έμμισθη.

 

Δημιουργείται για λόγους, όπως η φροντίδα ηλικιωμένων, αρρώστων, ΑΜΕΑ και οποιοδήποτε συνανθρώπου, που χρειάζεται κατ΄οίκον βοήθεια, υποστηρικτικής φύσεως. Η αυτή κίνηση αγάπης και συμπαράστασης γίνεται για την ελάφρυνση των ατόμων του οικογενειακου περιβάλλοντος, που αυτή την στιγμή έχουν την φροντίδα όλων αυτών των ανθρώπων.

 

Η πρακτική άσκηση των «φροντιστών», υποχρεωτικά θα γίνεται στο σπίτι κάθε ατόμου που την χρειάζεται.

 

Σε περίπτωση αδιαθεσίας – αδυναμίας του συνοδού, (του ανθρώπου του περιβάλλοντος, που φροντίζει), για την ημέρας ίασης του, θα αναλαμβάνουν την υποστήριξη του ατόμου, οι φροντιστές.

 

Κάθε εβδομάδα, θα υπάρχει «ημέρα ξεκούρασης» του συνοδού, με υποστήριξη από τους φροντιστές, για ξεκούραση και οποιαδήποτε άλλης, προσωπικής υποχρέωσης του.

 

Σύσταση Αντιδημαρχίας για τους συμπολίτες που χρειάζονται συμπαράσταση και βοήθεια.

 

Την επομένη των εκλογών, για να κερδίσουμε χρόνο, θα συσταθεί γραμμή επικοινωνίας για όλο τον κόσμο που περνάει την δοκιμασία αυτή.

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγοριάδης Γρηγόριος, με την ευαισθησία που έχει σε όλη την κοινωνική ομάδα των ευάλωτων, μου έδωσε αυτή την δύναμη, να κάνω όλη αυτή την προσπάθεια, για την υλοποίηση όλων αυτών που αναφέρομαι.

 

Με αγάπη στον συνάνθρωπο μας και στρατηγική των στόχων μας, Υποψήφιε Δήμαρχέ μου, καλό δρόμο στον δύσκολο σκοπό που χάραξες.

 

Εύχομαι υγεία, δημιουργικότητα, αξιοκρατία.

 

Με την Νίκη".

Γιώργος Αποστολίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2023 08:29
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.