Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Μηταλίδης: Ο δήμος δεν μπορεί να διασφαλίσει τη λειτουργία του λατομείου – Τι λέει για χρέη, εργαζόμενους αλλά και την πρόταση Κεπαπτσόγλου

Κατηγορία Καστοριά

«Εάν μπορούσαμε να διασφαλίσουμε την κερδοφορία και την εύρυθμη λειτουργία τότε θα το κρατούσαμε. Πάντως είναι ακόμα ρευστή η κατάσταση. Την αποκλειστική ευθύνη για την απόφαση για το λατομείο της ΜΑΚΕΔΝΟΣ έχει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Η απόφαση θα ληφθεί από εκεί και δεν θα περάσει από δημοτικό συμβούλιο» εξήγησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, Κίμων Μηταλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, και συμπλήρωσε «αυτό που είπα και χθες και προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου είναι ότι ανά πάσα στιγμή όταν υπάρχει κάποιο θέμα μπορεί να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και να ενημερωθούν όλοι αλλά δεν μπορεί το δημοτικό συμβούλιο να ακυρώσει ή να επιβεβαιώσει την απόφαση. Όσων αφορά τη διαδικασία, επειδή είμαι και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΜΑΚΕΔΝΟΣ, αυτό το οποίο έχουμε αποφασίσει ομόφωνα είναι η ανάθεση στη νομική σύμβουλο της ΜΑΚΕΔΝΟΣ να συντάξει τους όρους βάσει του θεσμικού πλαισίου ενοικίασης λατομείων και αυτοί να έρθουν προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο».

Διαβάστε τη συνέχεια και ακούστε τη συνέντευξη στο sentra.com.gr

Δημήτρης Νατσούλης

Ο μικρός για όλες τις δουλειές!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.