Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβολή ταινίας από την ΚΝΕ την Παρασκευή (21/06) στην Ομόνοια

Κατηγορία Καστοριά

Οι Οργανώσεις Καστοριάς της ΚΝΕ διοργανώνουν προβολή ταινίας την Παραακευή 21/06 στην πλατεία Ομονοίας, στις 10μμ και θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα κι άλλες δραστηριότητες σε γειτονιές της πόλης.

 

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, που απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους και ανέργους, η ΚΝΕ επιδιώκει να δημιουργήσει μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσει ευκαιρία ψυχαγωγίας.

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία Green Book είναι βιογραφική δραματική κομεντί παραγωγής 2018. Έλαβε την πρώτη θέση στη λίστα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου με τις 10 καλύτερες ταινίες του 2018 και έλαβε το Οσκαρ καλύτερης ταινίας στην απονομή του 2019.

 

 Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του διάσημου συνθέτη και πιανίστα της κλασικής μουσικής και της τζαζ, Don Shirley, όπου τη δεκαετία του '60 αποφάσισε να κάνει μια περιοδεία στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, με σκοπό να αλλάξει ορισμένες νοοτροπίες για τις φυλετικές, και όχι μόνο, διακρίσεις με τις παραστάσεις του.

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.