Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς: Ανακοίνωση Υλοποίησης Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Κατηγορία Καστοριά

Από Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς γνωστοποιείται ανακοίνωση ότι, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 ¨Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων¨ για το 2019, θα διοργανώσει δύο δωρεάν 3ημερες εκπαιδεύσεις μελισσοκομίας ,στις εγκαταστάσεις του(Γράμμου 100, Καστοριά).

 

Η κάθε εκπαίδευση έχει διάρκεια 15 ώρες , από 16:00μ.μ. ως 21:00μ.μ. ημερησίως.
 

Η πρώτη εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 25,26 και 27 Ιουνίου με εισηγητή τον κ. Αναγνωστόπουλο Ιωάννη -Τεχνολόγο Γεωπονίας και η δεύτερη στις 15,16 και 17 Ιουλίου 2019, με εισηγητή τον κ. Σανοζίδη Μωυσή -Τεχνολόγο Γεωπονίας.

 

Μπορούν να πάρουν μέρος κατά προτεραιότητα επαγγελματίες μελισσοκόμοι (κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου ) και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Κέντρου ¨ΔΗΜΗΤΡΑ¨ Καστοριάς.

 

Για δηλώσεις παρακολούθησης – πληροφορίες:

 

Υπεύθυνη: Καβακλιώτου Ιφιγένεια

 

Τηλέφωνο: 2467082425

 

Ηλ. ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.