Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κανονικά οι εξετάσεις στο Διαγνωστικό Κέντρο "Υγεία Καστοριάς"

Κατηγορία Καστοριά

Μετά το έμφραγμα που βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες με τις αποφάσεις των διαγνωστικών κέντρων για κάλυψη από πλευράς ιδιωτών του 85% των εξετάσεων το Διαγνωστικό Κέντρο "Υγεία Καστοριάς" πραγματοποιεί κανονικά τις εξετάσεις όπως και το προηγούμενο διάστημα.

Παράγοντες του "Υγεία" που μίλησαν σήμερα στον Antennes 93.6 διευκρίνισαν ότι "συμμεριζόμενοι την κατάσταση που υπάρχει αποφάσισαν να διατηρήσουν το καθεστώς που υπάρχει μέχρι σήμερα με τους ασφαλισμένους να πληρώνουν για τις εξετάσεις τους το 15% έως και μηδενικό όπου αυτό προβλέπεται".
 

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκαν επίσης στον Antennes 93.6 ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, κ. Παπαδόπουλος, αλλά και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Αντωνιάδης, ο οποίος τόνισε πως "ειδικά οι μικροβιολογικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο έχουν υπερδιπλασιαστεί από τότε που τα μικροβιολογικά κέντρα της Καστοριάς δεν συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 22:06
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.