Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απάντηση της Τελιγιορίδου στον Καραταγλίδη: "Το Εκθετήριο Γούνας το νομιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι αν αυτό πληγώνει κάποιους"

Κατηγορία Καστοριά

Από το γραφείο τύπου της κας. Τελιγιορίδου εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Καραταγλίδης στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Εκθετήριο του "Προφήτη Ηλία".

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς, κος Καραταγλίδης Χαράλαμπος σύμφωνα με ρεπορτάζ του antennes.gr, ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. να βοηθήσει τη γούνα γιατί δεν περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κατάλαβε ή όχι πως τις δηλώσεις αυτές, τις έκανε στο Εκθετήριο του Συνδέσμου Προφήτη Ηλία που επί δεκαετίας η ΝΔ δεν νομιμοποιούσε και έλεγε ότι δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί, γεγονός που έπραξε και νομιμοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με το άρθρο 18 του νόμου 4513 /2018;

 

Κατάλαβε μήπως τα πρόστιμα που δινόταν στο Σύνδεσμο για το Εκθετήριο εξαιτίας της ανυπαρξίας της ΝΔ ; Κατάλαβε ποιος έσβησε τα πρόστιμα, μέσω της νομιμοποίησης του κτιρίου, που ξεπερνούσαν το 1,2 εκατομμύριο ευρώ; Κατάλαβε ποιος δίνει την δυνατότητα πλέον μετά από αυτή την ρύθμιση να μπει ο Σύνδεσμος των γουνοποιών στον αναπτυξιακό νόμο για να επεκταθεί προς όφελος της γούνας;

 

Όταν συναντιέται στα υπουργεία Εξωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, την Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους, τον Οργανισμό enterpice greece και ικανοποιούνται τα αιτήματά του καταλαβαίνει με ποια κυβέρνηση συνομιλεί ή ονειρεύεται την παλινόρθωση της κυβέρνησης των κομματικών του πεποιθήσεων που μόνο ζημιά έφερε στον τόπο;

 

Δεν είναι κακό να ανήκει κάποιος σε ένα κόμμα. Όταν όμως είσαι θεσμικός παράγοντας οφείλεις να είσαι ακριβοδίκαιος και να μην λειτουργείς με ιδιοτελή σκοπιμότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 16:19
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.