Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινητικότητα για το Δήμο Καστοριάς από τον Χρήστο Κοτορένη - Οι πρώτες του δηλώσεις στον Antennes 93.6

Κατηγορία Καστοριά

Με αποκλειστική συνέντευξή του στον σήμερα στον Antennes 93.6 ο κ. Χρήστος Κοτορένης ξεκαθαρίζει τα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί έντονα τα τελευταία 24ωρα για πιθανή υποψηφιότητά του στο Δήμο Καστοριάς.

Ο κ. Κοτορένης τόνισε μεταξύ άλλων ότι αρχικά το ενδιαφέρον κινείται γύρω από μια ομάδα ενεργών πολιτών που θέλουν σε αυτή τη προεκλογική περίοδο να συζητηθούν τα πραγματικά θέματα και προβλήματα αυτού του Δήμου.

 

"Το να θέσουμε υποψηφιότητα για το Δήμο Καστοριάς δεν αποτελεί για την ομάδα αυτοσκοπό. Θα μπορούσε όμως να γίνει κι' αυτό εάν οι θέσεις και οι απόψεις μας έβρισκαν ανοιχτά αυτιά στην κοινωνία."
 

"Καλό θα ήταν πάντως" κατέληξε "οι υποψήφιοι που υπάρχουν μέχρι στιγμής να πουν τις προτάσεις τους και τις θέσεις τους γι' αυτόν τον Δήμο, αφού μέχρι σήμερα η συζήτηση έχει εξαντληθεί σε ονόματα και σήματα Συνδυασμών, αλλά και ονόματα υποψηφίων".

 

© antennes.gr 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 13:25
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.