Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαρμακερά βέλη Πάνου Κεπαπτσόγλου από το Βογατσικό για Στέλλα Τέγου - Αιτία πολέμου η απόφαση για το Μουσικό Σχολείο (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Καστοριά

Στην κατάμεστη αίθουσα του Βογατσικού ο Δήμαρχος Άργους Πάνος Κεπαπτσόγλου ανέλυσε διεξοδικά την διαχρονική πρόταση του Δήμου για ίδρυση Μουσικού Σχολείου στο χώρο του παλιού Δημοτικού Βογατσικού, εξαπολύοντας παράλληλα δριμύτατη επίθεση στην Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Τέγου.

Υποτίθεται, τόνισε, ότι είναι συνδημότισσα με σύζυγο που διετέλεσε και Δήμαρχος του Ίωνα Δραγούμη, αλλά την εμπάθειά της προς το Δήμο δε μπορούμε να την καταλάβουμε.

 

Η κα Τέγου δεν έστειλε στο Υπουργείο την πρόταση του Άργους και θα δούμε, αν για αυτό υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα.

 

 

Ήταν η αρχή του κακού, αφού στήριξε την αόριστη πρόταση του Δήμου Καστοριάς, που δεν συμπεριλαμβάνει ούτε καν το χώρο που θα εγκατασταθεί το Μουσικό Σχολείο.

 

 

Από τα πυρά του Πάνου Κεπαπτσόγλου δε γλίτωσαν ούτε οι δύο Βουλευτίνες.

 

 

Η κα. Αντωνίου, τόνισε, στη σχετική ερώτηση στη Βουλή μιλούσε για Μουσικό Σχολείο στην πόλη της Καστοριάς, ενώ η κα. Τελιγιορίδου κρατούσε επισήμως ουδέτερη στάση.

 

Το ερώτημα, όμως, που παραμένει είναι, αν η κα. Τελιγιορίδου που δεν παρευρέθηκε στο ραντεβού της Αθήνας με τον Υπουργό Παιδείας γνώριζε ή δε γνώριζε ότι είχε ήδη υπογραφεί η απόφαση.

 

Τέλος ο κ. Κεπαπτσόγλου επιτέθηκε και στον κ. Γαβρόγλου κάνοντας λόγο για δούλεμα και εμπαιγμό την ώρα που μέσα στο ραντεβού μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την πρόταση του Άργους ενώ είχε ήδη υπογράψει την απόφαση για ίδρυση Μουσικού Σχολείο στην πόλη της Καστοριάς.

 

Διευκρινίζω, κατέληξε, ότι δεν έχουμε τίποτα με την Καστοριά, όμως αποτελεί αιτία πολέμου ο τρόπος που κάποιοι πολιτικοί ή υπηρεσιακοί παράγοντες κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσε και η κα Κούσκουρα η οποία τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της πρότασης του Άργους, αλλά και πολλοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους.

 

Όλα τα ηχογραφημένα στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να τα ακούσετε τη Δευτέρα το πρωί στον Antennes Fm.

 

© Antennes.gr - Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα νέα της ημέρας  
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 19:29
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.