Μεταξύ άλλων για το καυτό θέμα της μεταφοράς της ΔΟΥ στο κτίριο της νομαρχίας και με αφορμή τα όσα καυστικά έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει το συντομότερο η μεταφορά της ΔΟΥ στο κτίριο της νομαρχίας.
Δεν ασχολούμαστε με τις σχέσεις Αδαμόπουλου - Καρυπίδη. Κάποιοι στο παρελθόν που όλοι τους γνωρίζετε εκδίωξαν την ΔΟΥ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες για εξυπηρέτηση ημετέρων. Ήρθε η ώρα όλες αυτές οι υπηρεσίες να επιστρέψουν σε δημόσια κτίρια.
Θυμίζουμε την πιο αιχμηρή δήλωση του Σωτήρη Αδαμόπουλου, όπως αυτή είχε δημοσιευτεί στις 9 Ιουνίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
Δεν συνηθίζω να μιλάω με νοήματα, αλλά θα το κάνω, για να βάλω κάποιους να σκεφτούν.
Δεν δέχομαι με καμιά κυβέρνηση και για κανέναν λόγο να με ακυρώνουν.
Και το τονίζω, ότι θα είμαι αμείλικτος απέναντι σ'αυτούς που το κάνουν.
Υπηρετώ έναν θεσμό και έχω κάποιες υποχρεώσεις προς την κοινωνία, όπως έχω και δικαιώματα.
Όχι, δεν εννοώ τον Περιφερειάρχη, γιατί πολλοί θα σπεύσουν να πουν πάλι για τις σχέσεις μας.
Υπάρχουν όμως άτομα, που, χρησιμοποιώντας είτε την φιλία τους μαζί του, είτε κομματικές σχέσεις και αναφορές, διαλαλούν την ούτε λίγο ούτε πολύ ακύρωση των θεσμών και κυρίως ακύρωση προσωπικοτήτων.
Δεν θέλω να μιλήσω πολιτικά, αλλά με αναγκάζουν. Την πολιτική μου ταυτότητα, το βιογραφικό μου, τον χαρακτήρα μου και την θέση μου σ'αυτήν την κοινωνία, την γνωρίζουν όλοι. Πρώτος απ'όλους ο Περιφερειάρχης που με επέλεξε και κατόπιν ο κόσμος που με ψήφισε. Και ναι, οφείλω και δεν φοβάμαι να το πω, ότι η δυναμική του Περιφερειάρχη σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή με βοήθησε και βρέθηκα σ'αυτή την θέση.
Όμως, καλώς ή κακώς, μέχρι το τέλος της θητείας μας θα είμαι αυτός που εκπροσωπεί τον Περιφερειάρχη στο Νομό Καστοριάς.
Και ακυρώνοντας και υποτιμώντας τον θεσμό που εκπροσωπώ, ακυρώνετε πρώτα τον Περιφερειάρχη και μετά τον εαυτό σας. Και αναφέρομαι σ'αυτούς που λένε ότι είναι μαζί του, αν και δεν τον ψήφισαν (sic) αλλά και από την άλλη... "ποιός Αδαμόπουλος; Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ".
Ο Αδαμόπουλος λοιπόν μπορεί να είναι ένα αγκάθι στο μάτι, αλλά από δω και πέρα απαιτεί τον σεβασμό στον θεσμό που υπηρετεί. Από όλους. Είτε λέγονται Πολιτευτές, είτε Σύμβουλοι, είτε συνεργάτες, είτε πολίτες. Και βέβαια, θέλω να πιστεύω, ότι τον σεβασμό από τον Περιφερειάρχη τον έχω.
© Antennes.gr - Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα νέα της ημέρας