Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραπεζάκια στο γκαζόν ζητούν από το δήμο τα παραλιακά καφέ

Κατηγορία Καστοριά

Συνάντηση με τους αντιδημάρχους κ. Στεργιόπουλο και κα. Αντωνίου είχαν σήμερα στο Δημαρχείο τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Καστοριάς.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε από την κτηματική Υπηρεσία και ο κ. Γεωργάκης, ο οποίος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους όλες τις νέες εξελίξεις για το θέμα, όπως αυτές προκύπτουν από την πρόσφατη υπουργική απόφαση.

 

 

Η απόσταση από τη λίμνη που πρέπει να έχουν τα τραπεζοκαθίσματα ορίστηκε τελικά στα 3 μέτρα, για αυτό και οι ιδιώτες ζήτησαν από το Δήμο να τα αναπτύξουν πάνω στο γκαζόν, αναλαμβάνοντας τα έξοδα διαμόρφωσης αλλά και αποκατάστασης σε τυχόν ζημιές.

 

 

Ο κ. Στεργιόπουλος υποσχέθηκε να φέρει άμεσα το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή, που θα αποφασίσει είτε θετικά είτε αρνητικά για το αίτημα.

 

Δεν είμαστε αντίπαλοί σας και θέλουμε να αναπτύξουμε μαζί τον τουρισμό, τόνισε η κα. Αντωνίου, ενώ ο πρόεδρος των καταστημάτων κ. Λιώγας, και με δηλώσεις στο Antennes Fm, είπε πως αν δε γίνει δεκτό το αίτημα τότε το κλείσιμο των καφετεριών θεωρείται δεδομένο. 

 

© Antennes.gr - Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα νέα της ημέρας  
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 15:24
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.