Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με καθυστέρηση ο αποχιονισμός στην πόλη της Καστοριάς - Για εγκατάλειψη και αδράνεια μιλά η Αντιπολίτευση

Κατηγορία Καστοριά

Οι αλατιέρες του Δήμου Καστοριάς μπορεί να βγήκαν στους δρόμους στις 6 το πρωί, αλλά ο αποχιονισμός και με τα ιδιωτικά συνεργεία καθυστέρησε σημαντικά.

Ουσιαστικά, η πόλη άρχισε να καθαρίζεται στις 10 το πρωί, με τα μηχανήματα των κυρίων Ζαντίδη και Καπατασίδή, αλλά και με τη βοήθεια των μηχανημάτων του Δήμου.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να κινηθούν ούτε στην πλατεία Δαβάκη. Η συνεχόμενη χιονόπτωση δυσκόλεψε περαιτέρω την όλη επιχείρηση, με αποτέλεσμα περιοχές όπως η Καλλιθέα και το Νταηλάκη να καθαριστούν μετά τις 2 το μεσημέρι!

 

Προβλήματα στο δρόμο για το Νοσοκομείο

Προβλήματα και στον δρόμο του Νοσοκομείου για περισσότερο από μία ώρα, μετά από βλάβη σε μηχάνημα της Αντιπεριφέρειας.

 

"Η Δημοτική Αρχή άφησε στο έλεος τους Δημότες"

Μέσα σε όλα ξέσπασε και πολιτική αντιπαράθεση, με την ομάδα Χατζησυμεωνίδη να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή ότι άφησε στο έλεος τους Δημότες, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη, πλήρη αδράνεια, καμία ετοιμότητα και καμία αντίδραση.

 

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ο κ. Δάγκας είπε στον Antennes FM ότι "ο κ. Χατζησυμεωνίδης αντί να συνεργαστεί, βγάζει ανακοινώσεις για να σηκώσει σκόνη."

 

 

©Antennes.gr - Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα νέα της ημέρας
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 15:31
Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.