Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα ρομαντικό ταξίδι στο χρόνο με την Ομάδα Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε την Καστοριά μέσα από οπτικές που δε μπορούσαμε να φανταστούμε.

Αυτό ακριβώς συνέβη με την εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ομάδα Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς, στην παραδοσιακή συνοικία Ντολτσό, στο αρχοντικό Μπασάρα

 

 

Μέσα από 58 φωτογραφίες ιστορικών οχημάτων που είχαν σχέση με την πόλη της Καστοριάς από το 1928 έως και το 1981, κάναμε... βόλτα στις γειτονιές και στους δρόμους της παλιάς Καστοριάς.

 

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο συγγραφέας, Δημήτρης Μαμαλούκας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα "το αυτοκίνητο στο σινεμά και τη λογοτεχνία, μια κλεφτή ματιά", ομιλία που την παρακολούθησαν δεκάδες συμπολίτες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα, έξω από το αρχοντικό είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε θρυλικά αυτοκίνητα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους δρόμους της Καστοριάς.

 

 

 
 

 

 

 

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω 250 Καστοριανοί και τουρίστες. Η 1η Έκθεση Φωτογραφίας της Ομάδας Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς πέρασε στην ιστορία και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες εκδηλώσεις του συγκεκριμένου συλλόγου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δημήτρης Νατσούλης - antennes.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 19:43
Δημήτρης Νατσούλης

Ο μικρός για όλες τις δουλειές!

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.