Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΣΚΠ) – Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) στις 30 Μαΐου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του συλλόγου θέλοντας να δώσει λύση σε ένα από τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του.

 

Δυστυχώς οι χρόνια ασθενείς δεν έχουν την δυνατότητα να προβούν σε εθελοντική αιμοδοσία ούτε για τους ίδιους ούτε για τα μέλη των οικογενειών τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάτι τόσο απλό να τους δημιουργεί τεράστιο άγχος και μεγάλη ανασφάλεια.

 

Καλούμε όλους τους πολίτες της περιοχής μας να στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους για κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για ένα συνάνθρωπο τους.

 

30 May 2019 World MS Day - Παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – Πολλαπλή Σκλήρυνση.
 

Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Μαΐου, με συντονισμένες εκδηλώσεις του κινήματος, σε περισσότερες από 87 χώρες ανά τον κόσμο, με στόχο την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού για τη νόσο.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2467021441 και 6945268190

Χρήστος Νατσούλης

Όταν θυμάται να αφήσει το μικρόφωνο, πιάνει το... πληκτρολόγιο

Σχετικά Άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.